Erikslund vägbeskrivning ute på rapsfältet

Så här hittar du till Erikslundsbygdegård

Ojojojojojoj....

....igår kom klänningen!! Fy fasiken vad nervös jag var och det var jätte svårt att öppna paketet som kom med DHL. För det första så ringde det på dörren och jag bad Patrik att öppna för jag trodde det var Jehovas som har sökt mig ett antal gånger bara för att jag frågade "varför vi firar Jesus död?" o då  har de kommit tillbaka med jämna mellanrum och igår orkade jag bara inte ta hand om det. Men vilken överraskning det var som ringde på dörren, först hörde jag att de sökte Anna och att det var från DHL och då la jag ihop 1+1 och kom fram till: DET MÅSTE VARA MIN KLÄNNING!!! o självkalrt var det, det. Jag blev helt skakis för jag hade inte väntat mig klänningen förrän tidigast nästa vecka, men jag ahde turen att den kom redan nu. Sen ville DHL ha pengar för tullen som var på 99kr och jag fumlade fram plånboken och tog fram kortet, men då tog de inte kort och då sa hon, men då kanske jag kan komma tillbaka imorgon? O jag hann tänka: " Nä, nu när jag har paketet här så måste jag bara ha det" så jag berättade vad det var och hon sa att vi kunde köra och ta ut pengar så det gjorde vi, sen körde jag så snabbt jag kunde hemmåt för att sen riva upp paketet för att se min klänning. Klänningen var verkligen super fin, och väskan och underkjolen, men det var en detalj som jag inte alls var nöjd med vill inte berätta vad det är för något för Patrik har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Så en ny "sådan" måste jag införskaffa mig, men det ska inte vara några problem. Det enda som behövs göras med klänningen är att den ska sys upp lite för den var lite för lång. Patriks mamma har en vännina som kanske kan hjälpa oss, så jag ska prata med Lisebeth och höra vad hon säger.
Det enda problemmet med klänningen är att jag inte har kunnat prova den riktigt för det är så otroligt svårt att fixa till som den ska vara själv, så när tärnorna kommer så ska jag se till så att de hjälper mig så jag verkligen får se hur den sitter. Nu ligger den fint nedpackad i en låda med lakan som skyddar den så att inte Sötis eller någon annan kan håra ner den:) Nu är väldigt mycket inom klädväg fixat o det känns jätte skönt att det finns saker vi  kan bocka av på vår "att-göra-lista!".  Nästa sak på listan att fixa är våra inbjudningskort och det vill vi lova att dem är gjorda med kärlek.

Wanna be startin something - Michael Jackson

ooohhhhh my goooodd klänningen!!!

Nu är klänningen beställd, shit hoppas det funkar annars vet jag inte vad jag gör...har varit och provat klänningar både i Falkenberg och Halmstad och hittade den modell som passade mig och det varit inte alls det som jag hade tänkt mig...när hon tog fram klänningen så tänkte shit så tråkig den vill jag inte ha, så var den så rätt:) Sen var jag Halmstad och provade med Paulin och där tog hon fram samma modell och den var också jätte fin, jag tänker inte avslöja vilken modell det blir det får ni se den 8 maj:) Men jag kommer ge er lite alternativ till vad ni tror det blir för modell och gissa gärna.
 B007B013B149
Alternativ 1                       Alternativ 2                   Alternativ 3


För er som redan vet vilken det blir behöver inte gissa:)

memory melody gardot-Gone

Bröllopsmässan!

Nu har mamma och Patriks mamma varit här. Trots att vi alla tre inte var på topp pga influensa och andra krämpor så tog vi oss i kragen och åkte ut till wapnö och gick på mässa! Det var väldigt mycket folk och mycket att titta på allt från boende till gästerna till musik på festen. Nu ska jag och Patrik gifta oss i skäne så boende i Halmstad kanske inte är det ultimata:) om inte gästerna gärna vill åka så långt fram och tillbaka då är det inga problem för oss:) De får göra som de vill bara de kommer till bröllopet:)
Sen var det modevisning och det var roligt och kolla på, både mamma och Lisebeth hittade lite inpiration till deras outfits, sen fick jag inspiration för de olika håruppsättningarna så Jessika vi får gå igenom bilderna och kolla vad vad du tycker om mina idéer:) sen hittade jag en klänning som skulle passa perfekt till en av mina tärnor. Precis en sådan hon vill ha förutom att den ska vara lite längre så hon funderar på att försöka sy en sådan, roligt, ska bli jätte roligt o se alla mina tärnors kreationer. Nu ska jag beställa klänning:) IIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!
 

memory melody gardot- Les Etoiles

 


Idag kommer mamma...

...till oss, jag och hon ska åka till Falkenberg imorgon och kolla på en brudklänning som jag har hittat, jag vill så gärna att hon ska se den. Jag har redan varit där två gånger och provat den och den är hur fin som helst, ska bli spännande att höra vad mamma säger och vad hon tycker:) Självklart hoppas jag på att hon tycker den är super fin, men vi får se:) Den klänning som jag har hittat är inte alls det jag letat efter så det var en chock när jag tog på den och tänkte vilken tråkig klänning den vill jag inte alls ha och så passade den så otroligt bra, tårarna kom:) Hoppas den har samma effekt på mamma.
Sen ska jag, mamma och Patriks mamma på bröllopsmässan på Wapnö på söndag, den ser jag också otroligt mycket fram emot, det ska bli super skoj, trots vi har mycket förberett så kanske man får nya idéer som man inte har tänkte på, det som kommer bli änn mera intressant är hur mycket allt kostar? Vi kanske är helt ute och cyklar eller så är vi helt rätt:) Jag återkommer efter helgen och berättar hur det har gått.

I will always be your soldier-Marit Bergman.

RSS 2.0