Nu ska bussen bokas

Hej alla släkt och vänner! 
Nu är det bara 46 dagar kvar till vår underbara bröllopsdag.
Bussen för alla som ska bo i ystad ska bokas denna veckan och vi vill att alla som inte sagt var de ska bo gör det snaras så att vi kan planera bussens tider och rutt.

Ha det toppen!


Toastmaster Andreas Ivansson!

Annas bror Anderas Ivansson ska vara vår toastmaster och är det någon som vill hålla ett tal, framföra en sång, sätta upp en pjäs eller vad som känns rätt så kontaktar ni Andreas på 0708-48 43 72 eller [email protected]

Känner ni för att göra något på plats och inte anmält er så går det självklart att anmäla er till andreas på plats.

Ännu en gång ha det great!

P.S GLÖM INTE ATT BERÄTTA VAR NI SKA BO UNDER BRÖLLOPET SÅ VI VET VAR BUSSEN SKA HÄMTA ER D.S


Idag är det bara 2 månader kvar!!

Nu är det mkt som ska hända under dessa veckor fram tills bröllopet!

Mkt att planera och mkt att se till så det blir gjort, först ska jag(Anna) öppna mitt Kafé, Kafé Kulör! Så hela den här veckan kommer all fokus ligga på att baka, planera´, laga mat o fixa vid kaféet:) Känns verkligen super roligt, drömmer redan för fullt om hur mkt mat jag ska ha för söndagens buffé! Ser verkligen sååååå fram emot det!!

Sen sätts den slutgiltiga planeringen igång för bröllopet, boka buss, boka personal, beställa mat, beställa blommor, sy dukar, vika lådor, fixa programblad, sätta igång med bordsplaceringen...ja listan är lång men det ska nog gå bra:) Som sagt det är bara roliga saker att se fram emot så det ska ordna sig.

Hoppas ni alla njuter av solen och ser fram emot våren!

I'm a sucker for love-Pauline

RSS 2.0