Brådis om man vill ha boende!

Hej alla underbara! Vad roligt att några av er redan har tackat ja till vår inbjudan, nu börjar det verkligen dra ihop sig.

Tyvärr har 4000 militärer bokat in att de ska ha miliärövningar i Ystad hela maj månad och har inprincip bokat allt som det går att bo i:( Så vi rekommenderar att ni bokar boende så snabbt som möjligt! 

Vi har lyckats preliminärboka vandrahem Kantarellen, vandrahemmet ligger 40 m från stranden och inte så långt ifrån sandskogenscamping för er som vill ha husvagnen med. Kantarellen är ett prisvärt ställe med 2-4 bäddsrum. För att kolla hur det ser ut så går ni in på www.turistlogi.se och väljer vandrarhemmet Kantarellen så får ni en liten inblick för hur det ser ut.
För att ringa och boka rum så ringer ni till 0411 66566 och berätta att det är för Anna och Patriks bröllop den 8 maj-9 maj, värden Lars Hansson vill gärna att ni bokar innan vår o.s.a. dag den 15 feb

Vi har också lyckats preliminärboka lite stugor som fanns kvar på stugbyn i Sandskogen, där finns en stuga för 2, en för 6 och två för 8 så är man ett gäng så är stugor för 8 perfekt ju flera desto roligare!.
sandskogens stugby kan vi varmt rekommendera då det ligger nära havet som man kan ta årets första dopp i, stugorna kan bokas vi hemsidan www.boiskane.se väl sedan sydkusten och därefter stugbyar så kommer ni till Sandskogens stugby. Bokningen ligger under Anna Ivansson, nämn mitt namn så finns det stugor där.

För att ringa och boka boende så är telnr 0411-559420


För er som vill bo på camping, så ligger det en inte så långt ifrån stugbyn som heter Sandskogens Camping, hemsidan är www.sandskogenscamping.se där finns även stugor om man vill vara tillsammans ett gäng som har husvagn eller husbil o man själv vill bo i stuga så går det utmärkt på campingen. Tyvärr har vi inte lyckats preliminär bokat några stugor där, men vi lyckades kolla på deras hemsida igår och då fanns det två stugor kvar som det finns 6 bäddar i vardera, som sagt militärerna har lyckats roffa åt sig allt:)

För att ringa och boka boende så är det telenr 0411 192 70

För er som vill bo på Hotell kan vi rekommendera:

Ystad Saltsjöbad: 0411 - 136 3

Hotell Continental: 0411 - 137 00

Hotell Sekelgården:  0411 - 739 00

Vi kommer fixa buss som kommer och hämtar upp er på bestämda platser så ni tillsammans kan åka till Erikslund så slipper ni ta taxi eller köra, bussen tar er även hemåt på natten. Vi återkommer senare om mer information om detta. För att veta var bussen ska köra så är det toppen att när ni anmäler er säger var ni ska bo eller tänker bo så att vi vet det och kan fixa ihop någon bra busstur.

Ring om ni har några frågor annars så börjar vi den officiella nedräkningen idag. Nu är det 115 dagar kvar och 4 timmar, låter som en evighet men det kommer gå fort, längtar tills den första snödroppen kommer

Anna och Patrik

Kommentarer
Postat av: Julia

Pratade med killen på Kantarellen - han ville att jag skulle återkomma i februari eftersom han inte var på plats för att ta bokningar dessförinnan.

2010-01-21 @ 13:27:22
Postat av: anna

Hej Julia! Va konstigt! Det sa han inte till mig, jag ska absolut kolla upp det, jag hör av mig när jag vet mera:) Kramar

2010-01-21 @ 13:33:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0